Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Πράσινη διογκώσιμη Co. Guangzhou, ΕΠΕ. Είμαστε κατασκευή των διογκώσιμων στοιχείων πάρκων νερού, διογκώσιμο εσωτερικό πάρκο, διογκώσιμη διαδρομή αέρα, διογκώσιμο χαλί γιόγκας aqua για 8 έτη.

Έχουμε 150 εργαζομένους στην περιοχή εργοστασίων 15000sq.m. Έχουμε το τμήμα δύο για να κάνουμε τον τύπο δύο διογκώσιμου.

Διογκώσιμο πάρκο νερού και διογκώσιμα παιχνίδια νερού εάν το 2th πάτωμα και τα ράβοντας προϊόντα όπως το διογκώσιμο κάστρο άλματος και στη διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια και διογκώσιμων τα παιχνίδια είναι στο 1th πάτωμα.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Καθιερωμένο το 2013, CHINEE είναι ένας από τους μεγαλύτερους διογκώσιμους κατασκευαστές στην Κίνα. Κεντρικά τοποθετημένος σε Guangzhou με τα εργοστάσια σε Baiyun. είμαστε υπερήφανα οικοδεσπότες ένα ειδικευμένο εργατικό δυναμικό και προσφορές οι πελάτες της τα οφέλη να παραγάγουμε τη συνήθεια οποιοσδήποτε αριθμός σχεδίων ειδικότητας συνήθειας.
 
Εστιάζουμε στην παραγωγή της διογκώσιμης διαδρομής αέρα, ο αέρας πέφτει τη διαδρομή, πάτωμα αέρα και το χαλί γιόγκας aqua για 5years, που είναι κάνει από το υλικό βελονιών πτώσης. Πωλούμε στην επιχείρηση και τη αμερικάνικη εταιρία της Ευρώπης για χρόνια. Και έχουμε περισσότερο από την εμπειρία εξαγωγής και εισαγωγών 10years.
 
Έχουμε την κίνηση στο νέο εργοστάσιο που έχουν 6000sq.m το 2017, και η διπλή ικανότητα του αέρα πέφτει τη διαδρομή και το πάτωμα αέρα επίσης για τους διογκώσιμους πίνακες γουλιάς, χαλί γιόγκας aqua.

 

2013 εργοστάσιο

 

2017 εργοστάσιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guangzhou Green Inflatable Co,.Ltd Guangzhou Green Inflatable Co,.Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : πράσινο

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 600000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας φουσκωτά νερό πάρκο για τις πωλήσεις καλής ποιότητας φουσκωτά νερό πάρκο για τις πωλήσεις καλής ποιότητας φουσκωτά νερό πάρκο για τις πωλήσεις